20.6.2007

Pikkutavaraa

Tällaisia lamppuja on nukkekotiin tulossa kaksi kappaletta. Toinen on vielä työn alla. Varjostin ei ole vino, vaan vinossa, ehkäpä makuuhuoneessa on juuri pedattu sänkyä. Tämä on kooltaan noin 2 cm, eli sellainen pieni yöpöydällä oleva lamppu.




Tänään tuli myös paketti, jossa oli ihania tarvikkeita sekä nukkekotiin että korttiaskarteluihin. Helmistä tein jo hajuvesipulloja, mutta niiden kuvaaminen on likimain mahdotonta, enkä yrityksistä huolimatta saanut kunnollista tulosta. Ehkä mieheni saa paremmat, sillä pysyy kamera muutenkin mua paremmin kädessä.

Paketissa oli myös nahkapaloja, erilaisia kankaita, ja korttiaskarteluun monenlaisia ääriviivatarroja. Innolla odotan että on aikaa askarrella niistä jotain.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva lamppu! Löysin ensimmäistä kertaa sivuillesi, onnea alkaneelle nukkis-harrastukselle!

Tassu kirjoitti...

Kiitos Tuula, ja kiva kun kävit myös kommentoimassa. En ole ihan tyytyväinen tuohon lamppuun, se on kovin kolhuinen ja vino, mutta mietin, että jos se on vaikka ollut varastossa jonkun aikaa? Tarinastahan kaikki on kiinni, eikö? ;)

Anonyymi kirjoitti...

Terve! Tässä selailen tätä nukkekoti aiheista blogilistaa läpi ja löysin sivuillesi. Minä olen myös juuri aloittanut nukkekoti sekä tämän blogi harrastuksen. Vieläkö osaisi johonkin nukkekoti aiheiseen ryhmään itsensä liittää niin saisi varmasti paljon vinkkejä talon sisustamiseen. Mutta pikkuhiljaa tässä varmasti aiheesta viisastuu.
Varmaan törmätään tulevaisuudessakin.